La Girolle ou Chanterelle est un champignon que l'on trouve couramment dans nos forêts à partir du mois de juin et jusqu'à l'automne. Il est apprécié dans le monde entier pour ses grandes qualités gastronomiques et nutritionnelles. Ce champignon développe un arôme délicat d'abricot sec et convient parfaitement pour accompagner des viandes blanches (rôtis de veau), en terrine ou pour élaborer des sauces.
- OUR PRODUCTS
- OUR SPECIAL OFFERS
- OUR RECIPES
- OUR NEWS & ADVICE
- OUR PARTNERSHIPS
- CONTACT
- MAISON BORDE
- PROFESSIONAL SPACE
Specific ranges!
You are a major retailer, a delicatessen manager or a catering professional and you want to know more about our product offers, our innovations, our specific ranges dedicated to your sector activity, then contact us.
For orders placed between 28/04/2023 and 08/05/2023, please note that orders will be processed from 09/05/2023.
Girolles des Bois séchées
€5.21
Un classique en champignons sauvages au arômes d'abricot sec
Description
Product Details
- Varieties
- Chanterelles
- Conditioning
- Dehydrated
- Nutri-Score
- A
- Number of servings
- 2-3
- Collection
- Classic
- Drained weight
- 30 g
010424
This product also exists with following variant(s)
Reviews (0)
No reviews
Customers who bought this product also bought:
Our dehydrated mushrooms
Le Cèpe de France
Our dehydrated mushrooms
Cèpes extra séchés
Our dehydrated mushrooms
Le Forestier
Our dehydrated mushrooms
Mousserons de Printemps séchés
8 other products in the same category:
Our dehydrated mushrooms
Le Forestier
Our dehydrated mushrooms
Morilles avec queue
Our dehydrated mushrooms