WILD MUSHROOM
SPECIALISTS

READ MORE

WILD MUSHROOM
SPECIALISTS

READ MORE

WILD MUSHROOM
SPECIALISTS

READ MORE

WILD MUSHROOM
SPECIALISTS

READ MORE

WILD MUSHROOM
SPECIALISTS

READ MORE

WILD MUSHROOM
SPECIALISTS

READ MORE

STIMULATE YOUR
CREATIVITY !

Discover our new line of Cooking Solutions: Coulis, Duxelles, and Fumets (juices) developed in collaboration with Michelin starred chef Philippe Brun, of France’s Haute Loire region.

RECIPES CREATED BY BORDE

EDGAR VIGIER, Chef at the restaurant « Chez Marceline, Edgar et Cie » in Tournebise (63)

YOU ARE LOOKING FOR PRODUCTS FOR :
homepageIconeGrandeDistribution@4x

RETAIL GROCERY

homepageIconeGrandeEpicerie@4x

SPECIALITY GROCERY

homepageIconeRestauration@4x

RESTAURANTS, FOOD SERVICE AND
INDUSTRY

OUR PROMISE

A PRODUCT THAT IS 100% NATURAL

Wild by Nature.
Our mushrooms are hand-picked in their natural environments, according to season. No artificial colors or preservatives are added.

READ MORE

OUR MUSHROOM RANGES

homepagePastilleFrance

PRESERVED & JARS

Gamme de champignons Borde en conserves et bocaux

DEHYDRATED

Gamme de champignons déshydratés Borde

FREEZE-DRIED

Gamme de champignons lyophilisés Borde

SPECIALITIES

Les spécialités Borde

FROZEN

Gamme de champignons surgelées Borde

RED BERRIES

Gamme de fruits rouges Borde

2 mois

Congés d’été :

Nous serons fermés du 29 juillet au 19 août inclus. Nous allons profiter de l’été pour nous ressourcer et faire le plein de bonnes idées.

A compter du lundi 20 août nous serons de nouveau à votre disposition et ne manquerons pas de vous donner des nouvelles de nos champignons.

D’ici là, nous vous souhaitons un bel été.

L’équipe Borde.
... Voir plusVoir moins

Vu sur Facebook