Cueillies au printemps, la morille est l'un des champignons qui apparaît le plus tôt en forêt dans l'année. Goût très fin, arômes subtils c'est LE champignon des amateurs éclairés qui recherchent des produits de grande qualité pour sublimer leurs préparations culinaires quelles soient classiques (ris de veau, poulet au vin jaune) ou inventives (asperges et pois gourmands, carpaccio de St Jacques, velouté de butternut).
-
- E-SHOP
-
OUR PRODUCTS
- OUR OFFERS
- OUR RECIPES
- OUR NEWS & ADVICE
- OUR PARTNERSHIPS
- CONTACT
- MAISON BORDE
-
FOR PROFESSIONALS
Specific ranges!
You are a major retailer, a delicatessen manager or a catering professional and you want to know more about our product offers, our innovations, our specific ranges dedicated to your sector activity, then contact us.
Important: orders may be delayed due to public holidays.
We do our best to prepare your orders as quickly as possible.
Morilles de France Sachet
€52.80
Tax included
Une sélection de morilles 100% origine France
Description
Product Details
- Varieties
- Morels
- Conditioning
- Dehydrated
- Nutri-Score
- A
- Collection
- King of the Mountains
- Drained weight
- 80 g
011814
This product also exists with following variant(s)
Cèpes luxe de France Sachet
€14.70
Cèpes de France
€7.60
Mousserons de France
€9.10
Morilles de France
€22.90
Girolles de France
€7.60
Reviews (0)
No reviews